RDS Reclame

Email

info@rdsreclame.nl

Telefoonnummer

+31 85 800 1019

Openingstijden

Ma t/m vrij 9-17

RDS Reclame

Voordelig uw Auto beletteren!

Je visitekaartje op wielen

Autobelettering

Een auto of bedrijfsbus laten beletteren, bestickeren is een eenvoudige en zeer effectieve manier om op te vallen. Ga maar na hoe vaak je autobelettering op straat ziet: gewoon in het verkeer, geparkeerd in een winkelstraat, in de file… 

Je hebt met autobelettering al gauw meer meer dan 100.000 contact momenten per maand

  • Dat is zelfs meer dan een miljoen per jaar!
  • In de file? Geen probleem, gratis reclame moment.
  • Vooral de achterzijde is goed in beeld.
  • Vergroot je naamsbekendheid in de regio waarin je actief bent.
De meest efficiënte vorm van reclame

Autobelettering

Wist je dat een auto beletteren zelfs de meest efficiënte vorm van reclame is? Het CBS heeft aangetoond dat een bedrijfsauto in stedelijk gebied gemiddeld zo’n 5.300 keer per dag gezien wordt. Dat is 160.000 keer per maand, ofwel een kleine 2 miljoen ‘views’ per jaar. En dat voor een eenmalige investering. Dat doet geen online campagne je na!

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om bedrijfsauto’s in huisstijl rond te laten rijden. Je kunt ervoor kiezen de bedrijfsauto een subtiele autobelettering te geven met bijvoorbeeld het logo, de slogan en de contactgegevens van je bedrijf. Of je pakt de zaken grootser aan met een visueel totaalconcept als de full-colour autobelettering, waarmee je écht de aandacht trekt.

Waar je ook rijdt of parkeert: je merk, product of bedrijf wordt gezien!

Met 160.000 contactmomenten per maand is de bestelbus het visitekaartje van je bedrijf. Daar wil je natuurlijk een goede indruk mee maken.

Met een logo en contactgegevens kom je professioneel en betrouwbaar voor de dag. Wil je de bedrijfsbus juist laten opvallen en een sterk promotionele carwrapping inzetten? Afhankelijk van inzet, gebruik en de marketing-/communicatiestrategie zijn er tientallen mogelijkheden voor bedrijfsbusbelettering. We denken graag met je mee!

Uiteraard is bedrijfsbus of autobelettering niet alleen promotioneel van aard. Naast promotionele belettering auto of bestelwagen kunnen we ook de ruiten blinderen of tinten, wat de inkijk vermindert en de kans op diefstal of inbraak verkleint.

Benieuwd
hoeveel uw beletteringsproject gaat kosten?

OPGELET

Wij zijn gesloten van 24 december tot en met
1 januari. Bestellingen kunnen wel gemaild worden naar info@rdsreclame.nl. Vanaf 2 januari 2023 staan wij weer graag voor u klaar.

Namens het team van RDS Reclame wensen wij u alvast hele fijne feestdagen en een goed en gezond 2023!

Hulp nodig? whatsapp