RDS Reclame

Email

info@rdsreclame.nl

Telefoonnummer

+31 6 42 85 03 02

Kantoor

Dotterhof 3 8446 BJ

Wij kunnen je helpen met
Reclameborden, Vlaggen & Beachvlaggen, Winkelreclame, Stoepborden, Rollup banners, Spandoeken

RDS Reclame levert al 10+ jaar verschillende diensten voor verschillende doeleinden en voor bedrijven uit verschillende branches

Vlaggen & Beachvlaggen

Wij maken uw vlaggen met de beste druk kwaliteit in de markt. Kleine aantallen vlaggen en met meer dan 4 kleuren en of rasters en kleurverloop bedrukken wij full colour. Indien het aantal bestelde reclame vlaggen groot genoeg is (aantal afhankelijk van het formaat) en 1 – max 4 volle kleuren heeft kunnen wij uw reclamevlaggen zeefdrukken. 

Rollup banners

Onze Rolbanners zijn geselecteerd door onze inkopers op kwaliteit en stabiliteit en uitstraling. Natuurlijk zijn er goedkopere rolbanners te verkrijgen. Echter de stabiliteit van de banners laat veelal te wensen over. De rolbanners van RDS Reclame zijn voorzien van een zeer stabiele cassette die niet zomaar omvallen en met een prachtige print

Stoepborden

Laat niemand jouw zaak nog voorbij lopen en zet een zo’n handig stoepbord voor je deur. Misschien wel de flexibelste manier van buitenreclame: verwissel simpel de poster voor elke nieuwe actie of aanbieding. Kies voor een klapbord of voor één van onze twee waterdichte modellen.

Spandoeken

Zorg dat je boodschap opvalt en laat spandoeken bedrukken. Maak je spandoek zo groot als je wilt! En je kan je spandoek drukken op veel verschillende materialen, voor iedere toepassing. Voordelig pvc voor acties, stevig blockout als je jouw spandoek dubbelzijdig wilt laten bedrukken of mesh dat de wind doorlaat als je jouw spandoek op grote hoogte wilt ophangen. Wat jouw boodschap ook is: wij kunnen jouw spandoeken perfect bedrukken en precies in jouw wensen uitvoeren.

Neem contact met ons op

Bestellen?

Neem contact met ons op

Bestellen?

OPGELET

Wij zijn gesloten van 24 december tot en met
1 januari. Bestellingen kunnen wel gemaild worden naar info@rdsreclame.nl. Vanaf 2 januari 2023 staan wij weer graag voor u klaar.

Namens het team van RDS Reclame wensen wij u alvast hele fijne feestdagen en een goed en gezond 2023!

Hulp nodig? whatsapp